Kuru fasulyeyi ıslatmadan pişirmenin sonuçları hakkında ne düşünüyorsunuz? Benim için en dikkat çekici nokta, pişirme süresinin uzaması ve besin değerinin düşmesi. Islatılmamış fasulyelerin sert kalması, yemeğin lezzetini de etkiliyor gibi görünüyor. Ayrıca, alternatif yöntemlerin varlığı, acil durumlarda işe yarayabilir ama yine de ıslatma sürecinin atlanmaması gerektiğini düşünüyorum. Sizce de bu durumda en iyi seçim, her zaman ıslatma yapmak mı olmalı?
Kuru fasulyeyi ıslatmadan pişirmenin sonuçları hakkında ne düşünüyorsunuz? Benim için en dikkat çekici nokta, pişirme süresinin uzaması ve besin değerinin düşmesi. Islatılmamış fasulyelerin sert kalması, yemeğin lezzetini de etkiliyor gibi görünüyor. Ayrıca, alternatif yöntemlerin varlığı, acil durumlarda işe yarayabilir ama yine de ıslatma sürecinin atlanmaması gerektiğini düşünüyorum. Sizce de bu durumda en iyi seçim, her zaman ıslatma yapmak mı olmalı?
Cevap yaz