Kuru fasulye hakkında bu kadar detaylı bilgi paylaştığınız için teşekkürler! Özellikle ıslatma yöntemlerinin çeşitliliği dikkatimi çekti. Akşamdan ıslatmanın pişirme süresini gerçekten kısalttığını ve daha iyi bir doku sağladığını bilmiyordum. Hızlı ıslatma yönteminin de zaman kısıtlı olanlar için çok pratik olduğu kesin. Soğuk su ile ıslatma yönteminin yaz aylarında tercih edilmesi ise oldukça mantıklı. Islatma işleminden sonra neler yapılması gerektiği de güzel bir hatırlatma olmuş. Peki, kuru fasulyeyi hiç denemediyseniz, hangi yöntemi tercih ederdiniz?
Kuru fasulye hakkında bu kadar detaylı bilgi paylaştığınız için teşekkürler! Özellikle ıslatma yöntemlerinin çeşitliliği dikkatimi çekti. Akşamdan ıslatmanın pişirme süresini gerçekten kısalttığını ve daha iyi bir doku sağladığını bilmiyordum. Hızlı ıslatma yönteminin de zaman kısıtlı olanlar için çok pratik olduğu kesin. Soğuk su ile ıslatma yönteminin yaz aylarında tercih edilmesi ise oldukça mantıklı. Islatma işleminden sonra neler yapılması gerektiği de güzel bir hatırlatma olmuş. Peki, kuru fasulyeyi hiç denemediyseniz, hangi yöntemi tercih ederdiniz?
Cevap yaz