Yeşil fasulye kızartmasını denemek harika bir fikir! Haşlama aşamasında fasulyelerin renginin canlı kalması için soğuk suya daldırmanın önemini biliyor muydunuz? Ayrıca baharatları karıştırırken kendi damak tadınıza göre ayarlamalar yaparak farklı lezzetler elde edebilirsiniz. Kızartma sürecinde yağın yeterince sıcak olduğundan emin olmak için fasulye parçası ile test etmenin pratik bir yöntem olduğunu düşünüyorum. Servis önerileri arasında sarımsaklı yoğurt eklemek, bu lezzeti bambaşka bir boyuta taşıyabilir. Sizce de öyle değil mi?
Yeşil fasulye kızartmasını denemek harika bir fikir! Haşlama aşamasında fasulyelerin renginin canlı kalması için soğuk suya daldırmanın önemini biliyor muydunuz? Ayrıca baharatları karıştırırken kendi damak tadınıza göre ayarlamalar yaparak farklı lezzetler elde edebilirsiniz. Kızartma sürecinde yağın yeterince sıcak olduğundan emin olmak için fasulye parçası ile test etmenin pratik bir yöntem olduğunu düşünüyorum. Servis önerileri arasında sarımsaklı yoğurt eklemek, bu lezzeti bambaşka bir boyuta taşıyabilir. Sizce de öyle değil mi?
Cevap yaz