Taze ispir fasulyesinin hem lezzetli hem de besin değerleri açısından zengin bir sebze olduğunu öğrendiğimde, bu fasulyeyi daha fazla tarifte kullanmak istiyorum. Özellikle salatalarda haşlanmış fasulyelerin zeytinyağı ve limon suyu ile karıştırılması fikri çok hoşuma gitti. Bunun dışında, etli yemeklerde ana malzeme olarak kullanılması da ilginç bir seçenek. Peki, bu fasulyeyi pişirirken dikkat etmem gereken başka ipuçları var mı? Soteleme yöntemini denemek için en iyi baharatlar hangileri?
Taze ispir fasulyesinin hem lezzetli hem de besin değerleri açısından zengin bir sebze olduğunu öğrendiğimde, bu fasulyeyi daha fazla tarifte kullanmak istiyorum. Özellikle salatalarda haşlanmış fasulyelerin zeytinyağı ve limon suyu ile karıştırılması fikri çok hoşuma gitti. Bunun dışında, etli yemeklerde ana malzeme olarak kullanılması da ilginç bir seçenek. Peki, bu fasulyeyi pişirirken dikkat etmem gereken başka ipuçları var mı? Soteleme yöntemini denemek için en iyi baharatlar hangileri?
Cevap yaz