Bu tarife göz attığımda, tavuk göğsü ile taze fasulye yemeğini denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle tavukların ince dilimler halinde doğranması ve sebzelerin taze tutulması fikri çok hoşuma gitti. Zeytinyağında soğan ve sarımsak kavrulurken çıkan kokular bile şimdiden iştahımı açtı. Acaba taze fasulyeleri ne kadar pişirmeliyim ki, hem lezzetli hem de çıtır kalabilsin? Ayrıca, baharatların eklenmesi ile yemeğin tadı nasıl zenginleşiyor merak ediyorum. Yanında pilav ile sunulduğunda bambaşka bir lezzet deneyimi sunacağını düşünüyorum. Bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum. Afiyet olsun!
Bu tarife göz attığımda, tavuk göğsü ile taze fasulye yemeğini denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle tavukların ince dilimler halinde doğranması ve sebzelerin taze tutulması fikri çok hoşuma gitti. Zeytinyağında soğan ve sarımsak kavrulurken çıkan kokular bile şimdiden iştahımı açtı. Acaba taze fasulyeleri ne kadar pişirmeliyim ki, hem lezzetli hem de çıtır kalabilsin? Ayrıca, baharatların eklenmesi ile yemeğin tadı nasıl zenginleşiyor merak ediyorum. Yanında pilav ile sunulduğunda bambaşka bir lezzet deneyimi sunacağını düşünüyorum. Bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum. Afiyet olsun!
Cevap yaz