Kuru fasulye haşlama işleminin soğuk su ile yapılmasının avantajları ve dezavantajları hakkında düşündüğünüzde, sizce soğuk su ile haşlamanın doğallığını koruma etkisi, yetersiz ıslatma süresi nedeniyle ortaya çıkabilecek pişirme zorluklarına değer mi? Ayrıca, besin değerini korumak adına soğuk su ile ıslatmanın sağladığı faydalar, pişirme süresinin uzamasını göze almayı gerektiriyor mu? Bu konuda nasıl bir deneyiminiz oldu?
Kuru fasulye haşlama işleminin soğuk su ile yapılmasının avantajları ve dezavantajları hakkında düşündüğünüzde, sizce soğuk su ile haşlamanın doğallığını koruma etkisi, yetersiz ıslatma süresi nedeniyle ortaya çıkabilecek pişirme zorluklarına değer mi? Ayrıca, besin değerini korumak adına soğuk su ile ıslatmanın sağladığı faydalar, pişirme süresinin uzamasını göze almayı gerektiriyor mu? Bu konuda nasıl bir deneyiminiz oldu?
Cevap yaz