Kuru fasulyenin pişirilmeden önce ıslatılmasının faydalarını biliyor muydun? Çoğu insan bunu yapmayı tercih ediyor, çünkü pişirme süresini kısaltıyor ve sindirilebilirliği artırıyor. Ama islatılmamış kuru fasulyeyi hızlı pişirme yöntemleri ile hazırlamak da mümkünmüş. Düdüklü tencere kullanarak pişirmenin süresini ciddi anlamda kısaltabileceğini öğrenince, denemek istedim. Sıcak su ile bekletme yönteminin de etkili olduğunu duydum, acaba hangi yöntemi denemek daha iyi sonuç verebilir? Ayrıca, pişirme süresini kontrol etmenin önemli olduğunu da belirtmişler, bu gerçekten de pişirme sürecinde dikkate alınması gereken bir detay. Sen bu konuda ne düşünüyorsun?
Kuru fasulyenin pişirilmeden önce ıslatılmasının faydalarını biliyor muydun? Çoğu insan bunu yapmayı tercih ediyor, çünkü pişirme süresini kısaltıyor ve sindirilebilirliği artırıyor. Ama islatılmamış kuru fasulyeyi hızlı pişirme yöntemleri ile hazırlamak da mümkünmüş. Düdüklü tencere kullanarak pişirmenin süresini ciddi anlamda kısaltabileceğini öğrenince, denemek istedim. Sıcak su ile bekletme yönteminin de etkili olduğunu duydum, acaba hangi yöntemi denemek daha iyi sonuç verebilir? Ayrıca, pişirme süresini kontrol etmenin önemli olduğunu da belirtmişler, bu gerçekten de pişirme sürecinde dikkate alınması gereken bir detay. Sen bu konuda ne düşünüyorsun?
Cevap yaz