Hacı Hüseyin kuru fasulye yaparken, özellikle fasulyeleri bir gece önceden ıslatmanın pişirme süresini kısaltacağını ve yumuşamasını sağlayacağını duydum. Peki, bu adımı atlamak ne gibi sonuçlar doğurabilir? Ayrıca, etin kalitesinin yemeğin lezzetindeki rolü hakkında daha fazla bilgi verir misin? Yani, hangi tür etlerin daha iyi sonuç vereceği konusunda bir önerin var mı?
Hacı Hüseyin kuru fasulye yaparken, özellikle fasulyeleri bir gece önceden ıslatmanın pişirme süresini kısaltacağını ve yumuşamasını sağlayacağını duydum. Peki, bu adımı atlamak ne gibi sonuçlar doğurabilir? Ayrıca, etin kalitesinin yemeğin lezzetindeki rolü hakkında daha fazla bilgi verir misin? Yani, hangi tür etlerin daha iyi sonuç vereceği konusunda bir önerin var mı?
Cevap yaz