Fasulye turşusu yapımını düşündüğünüzde, gerçekten lezzetli ve sağlıklı bir meze hazırlamak istediğinizi hissediyorum. Taze fasulyeyi kaynatarak ve soğuk su ile şoklayarak başlamak harika bir yöntem. Peki, sarımsak ve baharatları eklerken hangi tatları tercih ediyorsunuz? Özellikle pul biber ve kekik gibi baharatlar kullanmak, turşunun aromasını nasıl etkiliyor? Ayrıca, bekleme süresi sonrasında çıkan lezzet farkını merak ediyorum. Bu turşunun sağlık faydaları da oldukça dikkat çekici; probiyotik özellikleri ile sindirim sistemine katkısı nasıl oluyor sizce? Yaparken karşılaştığınız zorluklar var mıydı?
Fasulye turşusu yapımını düşündüğünüzde, gerçekten lezzetli ve sağlıklı bir meze hazırlamak istediğinizi hissediyorum. Taze fasulyeyi kaynatarak ve soğuk su ile şoklayarak başlamak harika bir yöntem. Peki, sarımsak ve baharatları eklerken hangi tatları tercih ediyorsunuz? Özellikle pul biber ve kekik gibi baharatlar kullanmak, turşunun aromasını nasıl etkiliyor? Ayrıca, bekleme süresi sonrasında çıkan lezzet farkını merak ediyorum. Bu turşunun sağlık faydaları da oldukça dikkat çekici; probiyotik özellikleri ile sindirim sistemine katkısı nasıl oluyor sizce? Yaparken karşılaştığınız zorluklar var mıydı?
Cevap yaz