Etli patatesli taze fasulye tarifini okudum, gerçekten çok iştah açıcı görünüyor. Özellikle etlerin iyi kavrulması gerektiği vurgusu çok önemli. Peki, etlerin marine edilmesi lezzetini artırıyorsa, hangi tür marine soslarını tavsiye edersiniz? Ayrıca, sebzelerin tazeliği de önemliymiş, bu durumda marketten veya manavdan nasıl taze sebze seçebiliriz?
Etli patatesli taze fasulye tarifini okudum, gerçekten çok iştah açıcı görünüyor. Özellikle etlerin iyi kavrulması gerektiği vurgusu çok önemli. Peki, etlerin marine edilmesi lezzetini artırıyorsa, hangi tür marine soslarını tavsiye edersiniz? Ayrıca, sebzelerin tazeliği de önemliymiş, bu durumda marketten veya manavdan nasıl taze sebze seçebiliriz?
Cevap yaz