Taze fasulye kışlık hazırlığı yaparken en önemli aşamalardan biri fasulyelerin doğru seçimi mi? Parlak, canlı renkte ve yumuşak olmayan fasulyeleri tercih etmek gerektiğini biliyor muydun? Ayrıca, hazırlık aşamasında fasulyeleri iyice yıkayıp kaynar suya atarak blanşe etmenin rengini korumak için çok faydalı olduğunu söyleyebilir misin? Dondurma ve konserve yöntemlerinin avantajları hakkında ne düşünüyorsun? Dondurulmuş fasulyelerin kış boyunca lezzetini kaybetmeden kullanılabilmesi seni de mutlu ediyor mu?
Taze fasulye kışlık hazırlığı yaparken en önemli aşamalardan biri fasulyelerin doğru seçimi mi? Parlak, canlı renkte ve yumuşak olmayan fasulyeleri tercih etmek gerektiğini biliyor muydun? Ayrıca, hazırlık aşamasında fasulyeleri iyice yıkayıp kaynar suya atarak blanşe etmenin rengini korumak için çok faydalı olduğunu söyleyebilir misin? Dondurma ve konserve yöntemlerinin avantajları hakkında ne düşünüyorsun? Dondurulmuş fasulyelerin kış boyunca lezzetini kaybetmeden kullanılabilmesi seni de mutlu ediyor mu?
Cevap yaz