Sebzeli kurufasulye yapmayı düşündüğünüzde en çok hangi malzemelerin ön plana çıktığını merak ediyorum? Özellikle soğan ve havuç gibi sebzelerin yemek üzerindeki etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Ayrıca, pişirme süresinin kısaltılması için bir gece önceden ıslatma işlemi yapmanın faydalarını deneyimlediniz mi? Bu yemek için tercih ettiğiniz baharatlar var mı?
Sebzeli kurufasulye yapmayı düşündüğünüzde en çok hangi malzemelerin ön plana çıktığını merak ediyorum? Özellikle soğan ve havuç gibi sebzelerin yemek üzerindeki etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Ayrıca, pişirme süresinin kısaltılması için bir gece önceden ıslatma işlemi yapmanın faydalarını deneyimlediniz mi? Bu yemek için tercih ettiğiniz baharatlar var mı?
Cevap yaz