Piçmiş fasulye yapmayı denediniz mi? Ege Bölgesi'nde oldukça popüler olan bu lezzetli yemeğin tarifini öğrendikten sonra, özellikle yaz aylarında taze fasulyenin bol bulunduğu dönemde denemek harika bir fikir gibi görünüyor. Sizce zeytinyağı, soğan ve domates ile zenginleştirilen bu yemek, hafif ve besleyici özellikleriyle sofralarımızda nasıl bir yer edinebilir? Ayrıca, farklı tarifler denemek isterseniz kıymalı veya patatesli versiyonları da oldukça ilginç geliyor, değil mi?
Piçmiş fasulye yapmayı denediniz mi? Ege Bölgesi'nde oldukça popüler olan bu lezzetli yemeğin tarifini öğrendikten sonra, özellikle yaz aylarında taze fasulyenin bol bulunduğu dönemde denemek harika bir fikir gibi görünüyor. Sizce zeytinyağı, soğan ve domates ile zenginleştirilen bu yemek, hafif ve besleyici özellikleriyle sofralarımızda nasıl bir yer edinebilir? Ayrıca, farklı tarifler denemek isterseniz kıymalı veya patatesli versiyonları da oldukça ilginç geliyor, değil mi?
Cevap yaz