Kuru fasulyenin tazesini ayırt etmek için hangi kriterlere dikkat etmem gerektiğini merak ediyorum. Dış görünüm, renk, koku gibi unsurların yanı sıra, el ile yapılan testin nasıl yapılması gerektiği hakkında daha fazla bilgi alabilir miyim? Ayrıca, saklama yöntemleri hakkında da daha fazla detay verirseniz, tazeliğini korumak için neler yapmam gerektiğini öğrenmek isterim.
Kuru fasulyenin tazesini ayırt etmek için hangi kriterlere dikkat etmem gerektiğini merak ediyorum. Dış görünüm, renk, koku gibi unsurların yanı sıra, el ile yapılan testin nasıl yapılması gerektiği hakkında daha fazla bilgi alabilir miyim? Ayrıca, saklama yöntemleri hakkında da daha fazla detay verirseniz, tazeliğini korumak için neler yapmam gerektiğini öğrenmek isterim.
Cevap yaz