Karadeniz usulü fasulye diblesini duydum, gerçekten de bu lezzetli yemeği denemek istiyorum. Kış aylarında besleyici bileşenleriyle dikkat çeken bir yemek olması çok hoşuma gitti. Taze fasulye, pirinç ve baharatlarla hazırlanan bu tarifin özellikle misafirler için harika bir seçenek sunması da aklımı çeliyor. Peki, bu yemeği hazırlamak için en çok hangi aşama zorlayıcı olabilir? Ayrıca, yanına yoğurt ile servis etmenin tadı nasıl olur?
Karadeniz usulü fasulye diblesini duydum, gerçekten de bu lezzetli yemeği denemek istiyorum. Kış aylarında besleyici bileşenleriyle dikkat çeken bir yemek olması çok hoşuma gitti. Taze fasulye, pirinç ve baharatlarla hazırlanan bu tarifin özellikle misafirler için harika bir seçenek sunması da aklımı çeliyor. Peki, bu yemeği hazırlamak için en çok hangi aşama zorlayıcı olabilir? Ayrıca, yanına yoğurt ile servis etmenin tadı nasıl olur?
Cevap yaz