Kuru fasulye tarifini okurken, özellikle malzemelerin ve yapılış adımlarının detaylı bir şekilde verilmesi gerçekten çok faydalı. Kuru fasulyenin en iyi nasıl pişirileceğini öğrenmek isteyen biri için bu tarif harika bir rehber. Kuru fasulyeleri önceden ıslamanın pişirme süresini kısaltacağı fikri de çok mantıklı. Peki, sizce bu tarifteki et yerine başka bir alternatif kullanılabilir mi? Mesela sebzeli bir versiyon denemek ilginç olabilir mi?
Kuru fasulye tarifini okurken, özellikle malzemelerin ve yapılış adımlarının detaylı bir şekilde verilmesi gerçekten çok faydalı. Kuru fasulyenin en iyi nasıl pişirileceğini öğrenmek isteyen biri için bu tarif harika bir rehber. Kuru fasulyeleri önceden ıslamanın pişirme süresini kısaltacağı fikri de çok mantıklı. Peki, sizce bu tarifteki et yerine başka bir alternatif kullanılabilir mi? Mesela sebzeli bir versiyon denemek ilginç olabilir mi?
Cevap yaz